Onze winkel is gesloten van 26 dec. t/m 2 januari. Bestellingen via de website worden in deze periode nog wel verstuurd.
messen kleding luchtdruk jacht pistool airsoft
Tickless Pet oranje
Tickless Pet oranje

Tickless Pet oranje

Beschrijving

 

TICKLESS Pet - Gemakkelijk te gebruiken, gemakkelijk om van te houden

 

Chemisch vrij, ultrasoon teken- en vlooienwerend middel voor katten, honden en andere lieve harige dieren. (Voor huisdieren van XS-S-formaat hebben we speciaal het Tickless Mini Dog & Cat-apparaat ontworpen)

 

Milieuvriendelijk, bevat geen chemicaliën of geurstoffen, volkomen veilig voor iedereen.

 

Door het gebruiksvriendelijke, kleine apparaatje aan de halsband van uw kat of hond te bevestigen, kunnen parasieten 6-12 maanden na activering worden weggehouden, zodat u en uw huisdier vrij kunnen genieten van de natuur.

 

Op basis van het laatste veldonderzoek kunnen we concluderen dat het apparaat 94% efficiënt is tegen teken zonder gebruik te maken van gevaarlijke chemicaliën! Als u de meest effectieve bescherming wilt bereiken in gebieden die sterk zijn geïnfecteerd met teken, gebruik dan Tickless samen met uw gebruikelijke tekenafweermiddel.

 

Het is niet giftig en gebruikt of geeft geen chemische stoffen of geuren af, waardoor het veilig te gebruiken is, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren.

BESCHRIJVING

Het apparaat zendt ultrasone pulsen uit die niet waarneembaar zijn voor mens en huisdier, maar die teken en vlooien verstoren en zo uit de buurt van uw huisdier houden. Het werkbereik is ongeveer 1,5 meter. Het apparaat is primair bedoeld voor preventieve doeleinden.

 

De TICKLESS®-technologie werd grondig getest en is effectief gebleken in een klinische studie aan de School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory van de Universiteit van Camerino, Italië.

 

94% efficiëntie tegen teken zonder gebruik van chemicaliën

vrij van chemicaliën

1,5 m bereik

geen geuren en geuren

veilig te gebruiken, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren

wetenschappelijk bewezen

bescherming gedurende het hele seizoen

preventieve oplossing

Hoe te gebruiken: Om te beginnen met TIKKELS, wast u uw huisdier met een niet-chemische teken- en vlooienshampoo en verwijdert u eventuele resterende parasieten. Plaats het apparaat op de halsband en verwijder het lipje om het apparaat te activeren. 4 rode flitsen geven aan dat het apparaat is ingeschakeld. U kunt op elk moment controleren of het nog werkt door op de knop te drukken en te bevestigen dat de LED als reactie daarop knippert. Bij normale temperaturen kan het apparaat parasieten 6-12 maanden na activering weghouden. Om de effectiviteit ervan te garanderen, moet het apparaat te allen tijde aan het dier bevestigd blijven. Als je de halsband van het dier thuis afdoet, raden we aan om ons TICKLESS Home-apparaat te gebruiken.

 

De effectiviteit hangt af van de conditie van de vacht van het dier en van het aantal parasieten dat in het gebied aanwezig is. In gebieden met veel teken is 100% bescherming niet gegarandeerd. Niet geschikt voor het verwijderen van teken of vlooien van reeds besmette huisdieren. Blokkeer de uitgezonden ultrasone golven niet!

 

Bij een technische storing bieden wij 6 maanden garantie op het toestel.

 

€29,95