Onze winkel is gesloten van 26 dec. t/m 2 januari. Bestellingen via de website worden in deze periode nog wel verstuurd.
messen kleding luchtdruk jacht pistool airsoft
Tickless Mini Dog
Tickless Mini Dog

Tickless Mini Dog

Beschrijving

 

TICKLESS Mini – De nieuwe generatie chemicaliënvrije ultrasone teken- en vlooienwerend middel

 

Speciaal ontworpen voor kleine huisdieren

 

TICKLESS® Mini beschermt uw huisdier effectief zonder chemicaliën. Het is sterker en effectiever dan alle ultrasone afweermiddelen die momenteel op de markt zijn. Geavanceerd ontwerp, met all-inclusive bescherming voor zelfs de kleinste huisdieren in de stad of daarbuiten. Oh, en hij is ook oplaadbaar, zodat je je dierbaren langer kunt beschermen!

 

Het apparaat zendt ultrasone pulsen uit die niet waarneembaar zijn voor mens en huisdier, maar die teken en vlooien verstoren en zo uit de buurt van uw huisdier houden. Het werkbereik is ongeveer 2,5 meter. Het apparaat is primair bedoeld voor preventieve doeleinden.

 

Milieuvriendelijk, chemicaliën- en geurvrij, volkomen veilig in gebruik, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren.

BESCHRIJVING

Op basis van het laatste veldonderzoek kunnen we concluderen dat het apparaat 94% efficiënt is tegen teken zonder gebruik te maken van gevaarlijke chemicaliën! Als u de meest effectieve bescherming wilt bereiken in gebieden die sterk zijn geïnfecteerd met teken, gebruik dan Tickless samen met uw gebruikelijke tekenafweermiddel.

 

De TICKLESS®-technologie werd grondig getest en is effectief gebleken in een klinische studie aan de School of Veterinary Medical Microbiology and Infectious Diseases Laboratory van de Universiteit van Camerino, Italië.

 

94% efficiëntie tegen teken zonder gebruik van chemicaliën

oplaadbaar

vrij van chemicaliën

speciaal ontworpen voor kleine huisdieren

2,5 m bereik

nachtlichtfunctie voor zichtbaar comfort 's nachts

veilig te gebruiken, zelfs voor jonge, oudere, zieke of zwangere huisdieren

wetenschappelijk bewezen

preventieve oplossing

Hoe te gebruiken: Om te beginnen met het gebruik van TICKLESS MINI, wast u uw huisdier met een niet-chemische teken- en vlooienshampoo en verwijdert u eventuele resterende parasieten. Laad het apparaat voor het eerste gebruik minimaal 3 uur op. Kies een siliconenband uit de doos en steek deze in het zijlipje van het apparaat. Doe de band en het apparaat op de halsband en trek de band onder de halsband. Plaats siliconen in het andere zijlipje. Als het goed is bevestigd, blijft TICKLESS® stevig zitten. Om de effectiviteit ervan te garanderen, moet het apparaat te allen tijde aan het dier bevestigd blijven. Als je de halsband van het dier thuis afdoet, raden we aan om ons TICKLESS Home-apparaat te gebruiken.

 

De effectiviteit hangt af van de conditie van de vacht van het dier en van het aantal parasieten dat in het gebied aanwezig is. In gebieden met veel teken is 100% bescherming niet gegarandeerd. Niet geschikt voor het verwijderen van teken of vlooien van reeds besmette huisdieren. Blokkeer de uitgezonden ultrasone golven niet!

 

Bij een technische storing geven wij 12 maanden garantie op het toestel.

 

 

€46,95